Laatupolitiikka

Toimintamme tavoitteena on asiakkaiden varaukseton tyytyväisyys. Päämäärämme saavuttamiseksi valmistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisia virheeettömiä tuotteita ja toimitamme ne asiakkaille yhteisesti sovitulla toimitusajalla. Jokainen työntekijä vastaa tekemästään työstä eikä saa toimittaa huonolaatuista tuotetta tai palvelua seuraavaan työvaiheeseen tai asiakkaille. Näin muodostamme virheettömän toimintaketjun. Laatu syntyy jatkuvilla ponnisteluilla ja se antaa lisäarvoa tuotteillemme ja parantaa kilpailukykyämme. Tavoitteenamme on tuottavuuden kehittäminen sekä tuotteiden ja laadun jatkuva parantaminen. Laatua seuraamme jatkuvasti. Poikkeamien ilmetessä ne raportoidaan ja käsitellään pikaisesti sekä tehdään korjaavat toimenpiteet, joilla ehkäistään vastaavien poikkeamien syntyminen. Alihankkijoidemme ja osavalmistajiemme on täytettävä laatuvaatimuksemme ja tuemme heitä näiden vaatimusten saavuttamiseksi.

ISO 9001:2008 mukainen laatujärjestelmä

Sertifikaatti nro 6951-02. (Inspecta 14.11.2014)

SH-Trade Oy Tuusula laatujärjestelmä täyttää seuraavan standardin vaatimukset: ISO 9001:2008

Sertifiointiin liittyvä toiminta: Putkenosien ja komponenttien valmistaminen ruostumattomista teräksistä ja muista materiaaleista. Metallien ja muiden materiaalien koneistus. Osien ja komponenttien varastointi.”

Lataa tiedosto tästä

RS 843-05 (Inspecta 13.2.2012)

Sertifikaatti kattaa osat DN 65..100 paineluokille max PN 40, osat DN 32..50 paine-luokille max PN 64 ja osat DN 6..25 paineluokille PN 100.”

Lataa tiedosto tästä

Tarvittaessa voimme toimittaa kopioita alkuperäisistä sertifikaattitodistuksista.